facebook_pixel
Frictional Games förbereder avslöjande av nytt spel

Frictional Games förbereder avslöjande av nytt spel

Hösten 2017 fick vi reda på att svenska Amnesia– och Soma-skaparna Frictional Games inte bara jobbar på ett nytt spel, utan två. Det ena sades vara i “full produktion” vid tillfället, medan det andra befann sig i en förlängd förproduktionsfas, eftersom man utvecklade ny teknik för ändamålet.

Nu verkar det som att ett av dessa två projekt kommer avslöjas inom kort, då Frictional Games har registrerat den nya domänen nextfrictionalgame.com. För tillfället finns där dock inte särskilt mycket (bara en pulserande vit punkt i ett hav av mörker, tillsammans med möjligheten att prenumerera på deras nyhetsbrev) men sidans blotta existens antyder att vi snart kommer få reda på vad skräckmästarna från Helsingborg planerar ge oss härnäst.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar