facebook_pixel
Forza Horizon 4 får ett gratis battle royale-läge idag

Forza Horizon 4 får ett gratis battle royale-läge idag

Det känns som att battle royale-trenden har dött ut nu: genrens topp tre är Fortnite, Playerunknown’s Battlegrounds och Apex Legends, och de flesta tycks ha accepterat det. Jag säger “de flesta”, ty nu har utmärkta sandlåderacern Forza Horizon 4 (recension) plötsligt slängt in sin hatt i ringen.

Märkligt värre, men om du faktiskt tar dig tid att kolla in trailern för The Eliminator (som spelläget heter) här nedan så inser du kanske, liksom jag, att det hela inte verkar vara så pjåkigt ändå. För det första handlar det ju om ett racingspel, så redan där särskiljer sig läget från övriga battle royale-spekulanter markant, och så framstår det som rätt häftigt, i alla fall på pappret, att kunna få se 72 spelare samtidigt i samma Forza Horizon 4-värld.

The Elimintator till Forza Horizon 4 släpps idag och är gratis. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar