facebook_pixel
Du kan testa PUBGs första flygande farkost hela helgen

Du kan testa PUBGs första flygande farkost hela helgen

Playerunknown’s Battlegrounds fortsätter experimentera med sin formel. Sist var det en andra blå zon, och nu kommer nästa nyhet som kan skaka om PUBG-världen i grunden. 

Jepp, det är dags att ta till skyn. Via PUBG Labs har utvecklarna nämligen lanserat en ny flygande farkost. Maskinen i fråga har plats för två spelare – en pilot och en passagerare – och kommer att spawna på kartorna Erangel och Miramar fram till den 23e december.

Till skillnad för de flesta andra fordon i spelet kräver motor glidern föga förvånande lite mer färdighet för att utnyttjas rätt. Dels kan den enbart flyga om du får upp hastigheten till 65 km i timmen, och bränslet tar slut riktigt snabbt. Dessutom ger du både dig själv och din kamrat till känna för alla inom en enorm radie när ni seglar genom skyn som värsta Aladdin och Jasmin.

Motor glidern finns alltså att testa fram till måndag via PUBG Labs. Huruvida den kommer att få en mer permanent roll i PUBG återstår att se.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar