facebook_pixel
Dragon Quest Builders 2 har fått “jumbodemo” inför lanseringen

Dragon Quest Builders 2 har fått “jumbodemo” inför lanseringen

Förra månaden fick vi reda på att det hyllade och tidigare konsolexklusiva Dragon Quest Builders 2 äntligen kommer släppas via Steam nästa veckas tisdag, den 10 december. Men om du vill börja spela jrpg/crafting-hybriden redan nu så kan du göra det genom den nya “jumbodemon”!

“Jumbodemon” kallas “jumbodemo” av en anledning, då man kan skapa sin egna karaktär och spela igenom spelets (rätt långa) introsekvens, och sedan besöka den första biomen för att hjälpa till att återbygga en stad. Våra internationella kollegor uppskattar ungefär fem speltimmar, och tack och lov kommer du kunna fortsätta från dina sparfiler om du skulle bestämma dig för att inhandla fullversionen av Dragon Quest Builders 2 senare.

Här är Steam-trailern för Dragon Quest Builders 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar