facebook_pixel
Dota 2-VM i Globen – datumen för The International 2020 har spikats!

Dota 2-VM i Globen – datumen för The International 2020 har spikats!

I slutet av sommaren tog Dota 2-laget OG hem segern i den prestigefyllda världsmästerskapsturneringen The International, för andra året i rad. I samma veva fick vi även reda på att 2020 års upplaga kommer arrangeras i Globen i Stockholm, och nu har vi fått exakta spikade datum!

Via det officiella Dota 2-kontot på Twitter har vi nämligen fått reda på att festligheterna kommer äga rum mellan tisdagen den 18 augusti och söndagen den 23 augusti, så om du känner dig lockad gör du nog bäst i att spara nästa års sommarsemester fram tills dess. The International har tidigare ordnats i Köln (2011), Seattle (2012-2017), Vancouver (2018) samt i Shanghai (2019), så detta blir första gången som Norden får agera värd för världens största e-sport-evenemang, i alla fall sett till den totala prispotten som brukar stå på spel.

Här är Dota 2-kontots tweet om datumen för The International 2020.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar