facebook_pixel
Det första Tropico 6-dlc:t är ute nu, kolla in trailern!

Det första Tropico 6-dlc:t är ute nu, kolla in trailern!

I slutet av mars släpptes diktatorsimulatorn Tropico 6, till Jocke Kilmans 75-procentiga belåtenhet. Men först nu har det första dlc-materialet anlänt i form av The Llama of Wall Street, som du kan inhandla för 8 euro och 49 cent via Steam (15 procents rea fram till den 13 december).

Precis som titeln antyder är aktiehandel i fokus i form av det nya standalone-uppdraget The Llama of Wall Street. Vi får också de nya byggnaderna Trade Institute, Toy Workshop och Smart Furniture Studo, och helt ny spelmekanik då handelsvaror numera utsätts för prisvariationer och trender, vilket gör att man kan påverka den globala marknaden genom handelsinstitutets prognoser, och därigenom “spela marknaden”.

Här är trailern för Tropico 6: The Llama of Wall Street.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar