facebook_pixel
Death Come True är ett fmv-äventyr av Danganronpa-skaparen

Death Come True är ett fmv-äventyr av Danganronpa-skaparen

I september visade Tookyo Games upp Death March Club, ett nytt och smått bisarrt samarbete mellan Danganronpa-skaparen Kazutaka Kodaka och Zero Escape-kreatören Kotaro Uchikoshi. Och nu har den förstnämnda avslöjat ännu ett nytt spel, även denna gång tillsammans med Tookyo Games.

Det heter Death Come True, och beskrivs som ett fmv-spel av det nygrundade Twitter-kontot – dock förmodligen med fokus på “fmv”-delen av genrebeskrivningen , då Tookyo Games samtidigt frågar sig om det är “en film eller ett spel?”. Det fullständiga avtäckandet äger rum om ett dygn i skrivande stund (16: 00 svensk tid imorgon) på den officiella hemsidan, och då kommer vi åtminstone få reda på vilken skådespelare som tar huvudrollen.

Här är Death Come True-kontots tweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar