facebook_pixel
Dead by Daylight-doftande Last Year släpps nästa vecka

Dead by Daylight-doftande Last Year släpps nästa vecka

Förra hösten när Discords spelbutik öppnade portarna (innan Nitro Games lades ner i september) var ett av de tilltänkta Discord-exklusiva dragplåstren Elastic Games asymmetriska onlineslasher Last Year. Nu är spelet färdigt, men kommer istället släppas via Steam nästa veckas tisdag, den 10 december.

Liksom Behaviour Digitals framgångsrika Dead by Daylight (recension) handlar det om ett skräckfilmsinspirerat spektakel, där fem skolelever försöker överleva, medan en sjätte spelare kontrollerar ett “fasansfullt, skräckinjagande odjur”, däribland enorma spindlar och vansinniga yxmördare baserat på den veckogamla trailern här nedan, och skärmdumpen ovan. Efter lanseringen kommer Last Year också få gratis uppdateringar i form av kapitel, som lägger till nya kartor och ännu fler skräckinjagande bestar, inspirerade av olika skräckgenrer.

Här är förra veckans gameplaytrailer för Last Year.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar