facebook_pixel
Beyond a Steel Sky dröjer till början av 2020

Beyond a Steel Sky dröjer till början av 2020

I slutet av mars avslöjade Revolution Software att den kultförklarade äventyrsklassikern Beneath a Steel Sky äntligen kommer få en uppföljare, över 25 år efter den ursprungliga lanseringen. Planen var att Beyond a Steel Sky, som det nya spelet heter, skulle släppas i slutet av 2019.

Slutet av 2019 är nu, och därför har Revolution Software meddelat det som de allra flesta av oss redan visste; Beyond a Steel Sky kommer släppas “några månader senare” än det ursprungligen var tänkt, vilket rimligtvis borde ta oss till mars eller april nästa år. Det exakta datumet meddelas “tidigt nästa år”, och Revolution säger att den extra tiden kommer användas till att “säkerställa att vi realiserar vår vision”, bland annat genom att putsa grafiken och implementera “systemhacking” i spelmekaniken, tillsammans med “virtuell teater”.

Här är trailern för Beyond a Steel Sky från tidigare i år.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar