facebook_pixel
Yes, Your Grace tar emot beta-anmälningar nu

Yes, Your Grace tar emot beta-anmälningar nu

För drygt en månad sedan introducerades vi för Yes, Your Grace, en monarkisimulator av brittiska Brave at Night, som ges ut av No More Robots. Spelet planeras släppas någon gång i början av nästa år via Steam, men om du vill provspela det innan dess så kan du få chansen att göra det!

Yes, Your Grace tar nämligen emot intresseanmälningar för det kommande betatestet precis nu, och eftersom det kommer dra igång någon gång i november så kan vi nog vänta oss att saker och ting kommer börja hända inom kort. Det låter också som att Brave at Night kommer vara väldigt frikostiga med sina betakoder, då man mer eller mindre lovar att alla som anmäler sig kommer få prova spelet (eller så uttrycker man sig bara klumpigt).

Här är annonseringstrailern för Yes, Your Grace utifall du har missat den.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar