facebook_pixel
World of Warcraft firar 15 år med klassiska raids

World of Warcraft firar 15 år med klassiska raids

Tidigare i år släpptes World of Warcraft Classic, men om det visade sig vara för klassiskt så kanske 15-års-firandet i det ordinarie World of Warcraft framstår som lockande? Ett nytt event inleds nämligen idag, som bjuder på tre klasssiska raids och en klassisk battleground-karta.

Du kan läsa mer på den officiella hemsidan, där vi får reda på att de nya raiderna går under samlingsnamnet Memories of Azeroth, och består av “episka raid-möten” från de tidigare WoW-expansionerna Burning Crusade, Wrath of the Lich King och Cataclysm.

Var och en av dessa raids kommer bjuda på tre ikoniska bossar, och de kommer kunna hittas via Raid Finder, så till vida du har en item level på minst 380. Om du klarar alla tre raiderna kommer du få achievementen Memories of Fel, Frost and Fire, tillsammans med drak-mounten Obsidian Worldbreaker, inspirerad av Deathwing.

Därtill kommer du även kunna ta dig an den nya batleground-kartan Korrak’s Revenge, som sägs vara “inspirerad av de allra tidigaste dagarna för Alterac Valley”. Även här utlovas en achievement (Alterac Valley of Olde) och två nya mounts, Stormpike Battle Ram (Alliance) och Frostwolf Snarler (Horde).

Slutligen får också alla spelare jubileumsgåvorna Lil’ Nefarian (battle pet), Celebration Package (som ökar takten för xp- och reputation-samlande under eventet), återanvändningsbara fyrverkerier samt ett föremål som låter dig teleportera till Caverns of Time under eventets gång.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar