facebook_pixel
Wolfenstein: Youngblood har fått nytt endgame-uppdrag

Wolfenstein: Youngblood har fått nytt endgame-uppdrag

Wolfenstein: Youngblood, den co-op-fokuserade Wolfenstein-spin-offen av svenska Machine Games, släpptes i somras till tonerna av ett inte särskilt positivt mottagande (recension). Speciellt spelets avslutande parti fick mycket kritik, som måhända förmildras av den nya uppdateringen?

Version 1.0.7 till Wolfenstein: Youngblood är nämligen ute nu, och du kan kolla in en video i tweeten nedan, eller läsa mer om nyheterna på Bethesdas officiella hemsida. Bland annat bjuds det på ett nytt sidouppdrag kallat för Treasure Hunt, som du får tillgång efter att ha klarat endgame-sidouppdraget Da’at Yichud Artifacts.

Treasure Hunt tar dig till två helt nya områden – en reservoar i Paris och en hemlig nazibunker – med tre nya fiendetyper, närmare bestämt teleporterande übersoldater (Wurmlochsoldat), tesladrönare (Electrodrohne) och en “laserhund med ett kanontorn” (Turmhund).

När du har klarat Treasure Hunt får du 20 skattkartor som leder dig till artefakter spridda över hela Paris. Varje funnen artefakt ger dig XP, silvermynt och ett färdighetspoäng, som kan spenderas på helt nya förmågor. Slutligen bjuds det också på två nya peppsignaler (Hammer Rage ger dig och din partner mer ammunition för tunga vapen, medan Quad Damage boostar er skada under fyra sekunder) och ett gäng nya skins.

Här är tweeten med videon för version 1.07 av Wolfenstein: Youngblood.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar