facebook_pixel
Wattam har fått spikat lanseringsdatum

Wattam har fått spikat lanseringsdatum

I september stiftade vi bekantskap med Wattam, det nya egensinniga verket av Katamari Damacy-skaparen Keita Takahashi, som ursprungligen annonserades för fem år sedan. I september hette det att spelet kommer släppas någon gång i december, och nu har ett exakt datum fastslagits.

Genom tweeten nedan har utgivarna Annapurna Interactive nämligen meddelat att Wattam släpps tisdagen den 17 december, och dessutom kan man förköpa det för 14 euro i detta nu via Epic Games Store i detta nu.

Wattam handlar om att “utforska en enslig värld där allting har försvunnit och verkar vara förlorat”, och via solo- eller lokalt co-op-spelande ska man hjälpa Mayor att “återupptäcka glädjen med vänskap, återställa förlorade minnen, och återansluta till världen”. Vänta nu, har inte Death Stranding redan släppts (till konsol)?

Här är Annapurnas tweet om Wattams spikade debutdag.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar