facebook_pixel
Wasteland 3 släpps i maj, kolla in första gameplay-trailern

Wasteland 3 släpps i maj, kolla in första gameplay-trailern

Wasteland 3, Inxiles nya isometriska postapokalypsrollspel, gräsrotsfinansierades via Fig under hösten 2016, innan det fick ytterligare en ekonomisk skjuts i och med Microsofts uppköp av studion förra hösten. Och nu närmar vi oss äntligen lansering, då releasedatumet har spikats till den 19 maj 2020.

De glädjande buden levererades under Microsoft X019-presentation i London i torsdags (ett synnerligen händelsespäckat jippo, då det har tagit oss ända tills nu för att komma fram till Wasteland 3 i nyhetsrapporteringen!) och nedan ser du spelets allra första gameplay-trailer, som visar upp ett snötäckt Colorado, väsensskilt från föregångarens torftiga ökenmiljöer. Ingen förkunskap krävs dock enligt Inxiles vd Brian Fargo, så det är bara att hoppa in i Wasteland 3 fastän du inte har spelat föregångaren.

Här är den första gameplay-trailern för Wasteland 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar