facebook_pixel
Warcraft 3-doftande A Year of Rain har early access-lanserats

Warcraft 3-doftande A Year of Rain har early access-lanserats

Är du fullständigt besinningslöst rosenrasande över att du fortfarande inte kan spela den pågående Warcraft 3: Reforged-betan? Då kanske A Year of Rain kan hindra dig från att döda, då Daedalic Entertainments väldigt Warcraft 3-doftande rts släpptes i early access via Steam under gårdagen.

Lanseringen till ära har vi även fått en trailer för A Year of Rain, och även om jag personligen inte har spelat överdrivet mycket Warcraft 3 så är ändå likheterna nästintill olustigt uppenbara, i allt från användargränssnitt, estetik och precis allt annat, inklusive fokus på starka hjältekaraktärer och traditionellt basbyggande.

A Year of Rain har emellertid endast ett “blandat” användaromdöme på Steam för tillfället, men eftersom Daedalic räknar med 18 månader i early access så finns det ännu gott om tid för spelet att finputsas och utökas.

Här är early access-trailern för A Year of Rain.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar