facebook_pixel
The Messsenger är Epic-gratis nu, följs av Bad North

The Messsenger är Epic-gratis nu, följs av Bad North

Klockan är Epic (eller snarare var det igår kväll) och således har denna veckas gratisspel gått live hos Fortnite-utvecklarnas egna onlinebutik; den här gången rör det sig om The Messenger, Sabotage Studios och Devolver Digitals retrodoftande och sidoscrollande actionspel från sensommaren 2018!

Precis som vanligt har också nästa veckas gratisspel på Epic Games Store avslöjats, och inkommande torsdag ersätts The Messenger således av Bad North: Jotunn Edition, ett roguelite-strategispel av Plausible Concept och Raw Fury, som även det släpptes sensommaren 2018. Bad North hade ett rykte om sig att vara rätt otillgängligt i början, men i och med förra sommarens massiva gratisexpansion (Jotunn Edition) filades de vassaste kanterna ner, samtidigt som hardcore-publiken också fick en ny ännu knepigare svårighetsgrad.

Här är en gammal gameplay-trailer för The Messenger.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar