facebook_pixel
The Elder Scrolls Online är gratis att spela i en vecka från och med idag

The Elder Scrolls Online är gratis att spela i en vecka från och med idag

Final Fantasy XIV må betraktas som den nya herren på mmorpg-tippan, men i skymundan fortsätter The Elder Scrolls Online till synes prestera riktigt bra, inte minst med tanke på hur mycket som händer kring spelet. Och nu i eftermiddag, kl. 16:00 svensk tid, inleds en free-to-play-veckaSteam!

Därtill har The Elder Scrolls Online utökats med det nya dlc:t Dragonhold, som släpptes för några veckor sedan, och lade till en ny questzon med tre unika biomer. Dragonhold kostar 2000 crowns (spelet in game-valuta, och 3000 av dem kostar 21 euro) och följdes åt av uppdatering 24, som ska ha implementerat en lång rad tekniska förbättringar som du kan läsa om på den officiella hemsidan.

Sist och slutligen är halloween-eventet Witches Festival också fortfarande live fram till den 11 november, och så är välgörenhetsinsamlingen #SlayDragonsSaveCats halvvägs till målet på 200 000 dollar, vilket nog med lätthet kommer uppnås då det pågår fram till den 9 december. Bethesda donerar 1 dollar för var femte drake du dräper, så det är bara att grinda på för att göra Best Friends Animal Society och Four Paws glada!

Free-to-play-veckan avslutas nästa veckas onsdag. Här är trailern för Dragonhold-dlc:t.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar