facebook_pixel
Steams stora höstrea har börjat!

Steams stora höstrea har börjat!

Thanksgiving-helgen närmar sig borta i USA, och Black Friday med den, så tajmingen är utmärkt för Valve att dra igång nästa stora Steam-rea. Sagt och gjort: höstrean på Steam är live nu och varar fram till tisdagen den 3 december, och du kan också nominera dina favoritspel för Steam Awards 2019!

I år får vi nominera spel i åtta olika kategorier, däribland årets spel, The Labor of Love Awards (för spel som varit ute ett tag, men fortsatt få kärlek av utvecklarna) och The Best Game You Suck at Awards (där Sekiro: Shadows Die Twice känns som den givna vinnaren på förhand, åtminstone för mig!).

Bland erbjudandena hittar vi Gears 5 (50 %, 35 euro), Cities Skylines (75 %, 7 euro), Code Vein (30 %, 35 euro), Rage 2 (67 %, 19 euro och 79 cent), Frostpunk (55 %, 13 euro och 49 cent), Stellaris (75 %, 10 euro), Portal 2 (90 %, 81 cent), Soulcalibur VI (70 %, 18 euro) samt Hellblade: Senua’s Sacrifice (66 %, 10 euro och 19 cent).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar