facebook_pixel
State of Decay 2 släpps på Steam nästa år

State of Decay 2 släpps på Steam nästa år

Minns du State of Decay 2? Ingen fara. Jag recenserade det och inte ens jag har några starka minnesbilder av det. Vad jag dock minns är att spelet släpptes exklusivt till Microsofts egna hiskeliga Microsoft Store.

Förmodligen var det ytterligare ett hinder för att locka till sig spelare, vilket förmodligen är en av anledningarna till att State of Decay 2 även kommer dyka upp på Steam. På spelets hemsida berättar utvecklarna Undead Labs att spelet kommer släppas på Steam tidigt nästa år och att det även kommer stödja crossplay med både Microsoft Store och Xbox One-versionen.

Utvecklarna kommer även köra en livestream den 25e november där de gissningsvis kommer berätta mer.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar