facebook_pixel
Sonic ser ut som Sonic i nya Sonic-trailern

Sonic ser ut som Sonic i nya Sonic-trailern

I våras fick vi den första trailern för den kommande live action-adaptionen av Segas klassiska plattformsspel om den blåa igelkotten Sonic. Reaktionerna var dock omedelbart negativa, inte minst angående Sonics läskiga utseende, och blott några dagar senare utlovades en helt ny design.

Nu har vi äntligen fått en ny trailer för Sonic-filmen (vars premiär också har skjutits upp från november till den 14 februari 2020) och resultatet är … helt okej? Sonic ser ut som Sonic igen (om än lite lurvigare än vi är vana vid, som ett resultat av att han behöver passa in i vår verklighet) och vissa av scenerna är till på köpet identiska med den första trailern, för att man verkligen ska kunna jämföra Sonics gamla kläder med de nya.

Här är den nya trailern för Sonic The Hedgehog.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar