facebook_pixel
Soma och Costume Quest är Epic-gratis nu

Soma och Costume Quest är Epic-gratis nu

Soma är ett spel som har ett rysligt högt anseende inom PCG-staben, men ändå har jag personligen inte spelat det ännu. Kanske är det dags nu, då Frictional Games filosofiska sci-fi-skräckis är ett av veckans två gratisspel hos Epic Games Store, som du kan plocka på dig fram till nästa torsdag.

Soma får sällskap av det betydligt muntrare Costume Quest, ett äventyrligt rollspel av Double Fine, med säsongsenligt halloween-tema då spelet kretsar kring kostymbyten av olika slag. Även Costume Quest är gratis fram till nästa torsdag, då både det och Soma ersätts av den nya gratisduon Nuclear Throne, en top-down-skjutare med roguelike-design, och Ruiner, ett benhårt och sci-fi-dystert actionspel av Devolver Digital.

Här är två gamla trailrar för Soma och Costume Quest.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar