facebook_pixel
Shenmue 3 släpps på tisdag, kolla in lanseringstrailern

Shenmue 3 släpps på tisdag, kolla in lanseringstrailern

Shenmue 3 Kickstarter-finansierades ursprungligen under 2015, men har sedan dess försenats fler gånger än vad någon vettig människa kan komma ihåg. Nu börjar det dock äntligen dra ihop sig för lansering på allvar, då spelet släpps exklusivt via Epic Games Store den 19 november.

Således kan du kolla in gårdagens lanseringstrailer här nedan, där vi får ta del av känslosamma stråkar, lite lagom tveksamt röstskådespeleri och fortfarande rätt stela karaktärer. Men ändå: ett långt, långt tag såg det ut som att vi inte skulle få Shenmue 3 alls, någonsin och överhuvudtaget, så även om det knappast är värt den långa väntan känns det ändå skönt att äntligen få det här spelet ur vägen, oavsett hur slutresultatet blir.

Här är lanseringstrailern för Shenmue 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar