facebook_pixel
Rykte: Elden Ring visas upp under The Game Awards

Rykte: Elden Ring visas upp under The Game Awards

Under E3-mässan i somras avslöjades Elden Ring, ett skållhett samarbete mellan Dark Souls-regissören Hidetaka Miyazaki, hans studio From Software och A Song of Ice and Fire-författaren George R.R. Martin. Och nu verkar det som att vi äntligen kommer få mer information om spelet inom kort!

IGN:s Mellanöstern-filial har nämligen tagit till Instagram för att meddela att Elden Ring kommer närvara under The Game Awards 2019 (som äger rum den 12 december), och man behöver inte ens ta till Google Translate för att förstå det. Därtill sägs dock spelet också lanseras redan i början av 2020 (via Wccftech), något som jag personligen inte finner helt otroligt då Elden Ring sägs ha varit under utveckling ända sedan Dark Souls 3 släpptes under 2016, vilket ju faktiskt är en bra bit över tre år sedan vid det här laget, tro det eller ej!

Här är Eldens Rings annonseringstrailer från årets E3-mässa.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar