facebook_pixel
Ron Pearlman lånar sin stämma till West of Dead

Ron Pearlman lånar sin stämma till West of Dead

Under Microsofts X019-show i torsdags annonserade Raw Fury den nya top-down-skjutaren West of Dead, där ingen mindre än Ron “War, war never changes” Pearlman lånar sin stämma till William Mason, spelets odöda huvudroll. Du kan kolla in den allra första trailern för spelet här nedan!

Inte nog med det, ett öppet betatest av West of Dead pågår dessutom i detta nu (men bara på Xbox One), som avslutas den 25 november. På spelets hemsida kan vi också läsa att berättelsen tydligen utspelas i skärselden (i Wyoming?) år 1888, “en kaotisk värld” där William Mason vaknar upp med endast en svartklädd figur i minnet. Därefter följer ett händelseförlopp som kommer få “verkligt mytiska konsekvenser”, så det verkar onekligen som att storyn kommer vara betydligt mer ambitiös än vad vi annars ser i den här genren.

West of Dead släpps nästa år. Här är annonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar