facebook_pixel
Red Dead Redemption 2-uppdatering försöker åtgärda stuttering-problem

Red Dead Redemption 2-uppdatering försöker åtgärda stuttering-problem

Tidigare den här månaden släpptes äntligen Red Dead Redemption 2 till pc, men de tekniska problemen var ganska dramatiska; Rockstar Games Launcher fick illa kvickt en uppdatering som åtgärdade många av trångmålen, även om stuttering-bekymren, främst för Nvidias grafikkort, fortfarande kvarstod.

Nu har Red Dead Redemption 2 fått en ny uppdatering, och du kan läsa om alla nyheterna i version 1.14 på den officiella hemsidan. I en separat artikel adresserar också Rockstar de specifika Nvidia-besvären, och säger att de oförutsedda problemen uppstår när specifika processorer och Nvidia-grafikkort kombineras.

Rockstar jobbar fortfarande tillsammans med Nvidia för att “fullständigt lösa” stuttering-problemen i en framtida uppdatering, så om du fortfarande har trubbel med version 1.14 är det tyvärr bara att vänta ytterligare.

Som ursäkt för besvären skänker Rockstar bort ett vårdpaket (innehållande Prieto Poncho och ett sortiment av proviant och ammunition) till alla som spelar Red Dead Redemption 2 på pc den kommande tiden.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar