facebook_pixel
Red Dead Redemption 2 släpps idag, första modden är redan ute

Red Dead Redemption 2 släpps idag, första modden är redan ute

Om några timmar i skrivande stund, 16:00 svensk tid, släpps pc-versionen av Red Dead Redemption 2 via Rockstar Games Launcher och Epic Games Store. Ändå har den första modden redan debuterat via Nexus Mods, som förvandlar huvudrollen Arthur Morgan till Batman-skurken Joker.

Det är Joaquin Phoenix tolkning av serietidningsikonen från filmen Joker som gäller i det här fallet, mycket passande med tanke på att Jokerns egentliga namn är Arthur Fleck i den hyllade karaktärsstudien. Det finns även två andra moddar hos Nexus, RDR 2 Photorealistic reshade (som förbättrar färgerna och skuggorna) och Red Dead Redemption One sound files (som implementerar nostalgisk musik från de tidigare Red Dead-spelen), och vi kan mycket sannolikt förvänta oss betydligt fler av dem under de kommande dagarna och veckorna.

I övriga Red Dead Redemption 2-nyheter har både AMD och Nvidia (via våra internationella kollegor) släppt nya drivrutiner inför lanseringen av den efterlängtade titeln, även om det verkligen krävs rejäl hårdvara för att köra spelet med maxinställningar i 4K-upplösning (via PC Games N). Hoppas du har ett RTX 2060!

Här är förra veckans lanseringstrailer för Red Dead Redemption 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar