facebook_pixel
Red Dead Redemption 2 har rejäla pc-problem, Rockstar levererar lösningar

Red Dead Redemption 2 har rejäla pc-problem, Rockstar levererar lösningar

Igår lanserades Red Dead Redemption 2 till pc via Rockstar Games Launcher och Epic Games Store (Steam-versionen dröjer till december). Tveskägg belöt sig för att provköra spelet under vår traditionella tisdagsstream, men stötte på patrull. Och det har visat sig att han var långt ifrån ensam!

Red Dead Redemption 2 på pc tenderar nämligen krascha så fort man försöker starta det, men tack och lov var Rockstar kvicka med att slänga upp en artikel som listar möjliga lösningar på problemet, inklusive det gamla vanliga (uppdatera drivrutinerna) och mer exotiska ingrepp (stänga av full screeen optimization).

Rockstar har även rullat ut en uppdatering för Rockstar Games Launcher som kanske eller kanske inte hjälper med problematiken, och om du redan har spelat konsolversionen av Red Dead Redemtpion 2 så kan du ladda ner Quickstart och/eller RDR2 Intro Completed Save File från Nexus Mods för att hoppa över det linjära introt.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar