facebook_pixel
PUBG lägger till spikmattor i ny uppdatering

PUBG lägger till spikmattor i ny uppdatering

För drygt en månad sedan inleddes säsong 5 i Playerunknown’s Battlegrounds, med en “uppfräschad” och fordonsvänlig Miramar-karta i fokus. Nu är den andra uppdateringen för säsongen här, eller version 5.2 som den kallas i folkmun, och nedan ser du en trailer som visar upp nyheterna.

I korthet stavas de spikmattor (används till att gillra fällor för ankommande fordonskaravaner) och en uppdaterad Vikendi-karta, som gör livet lite enklare och mångsidigt för krypskyttar, detta genom minskade antal fönster i vissa hus. Flera av Vikendis nyckelplatser har även de fått smärre uppdateringar, för att förbättra navigationen och flytet. Därtill kan man numera också placera ut upp till fyra kartpunkter per spelare, och länka samman dem för att bättre illustrera den tilltänkta färdvägen för sina kamrater.

Sist och slutligen introducerar version 5.2 även PUBG Labs, en plats där både utvecklare och fans kan samarbeta för uppdateringar och experiment inom PUBG:s ekosystem. Du kan läsa mer om PUBG Labs här, och här hittar du även en mer detaljerad genomgång av version 5.2.

Här är trailern för version 5.2 av Playerunknown’s Battlegrounds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar