facebook_pixel
Phoenix Point-trailer hajpar nästa veckas lansering

Phoenix Point-trailer hajpar nästa veckas lansering

Efter ungefär tusen förseningar (och en Epic Games Store-kontrovers, minns ni när de fortfarande var en grej?) kommer Snapshot Games strategispel Phoenix Point äntligen släppas nästa veckas tisdag, den 3 december. Nedan ser du således en ny trailer som ger mer kött på benen inför premiären!

Under 2 minuter och 5 sekunder presenteras vi för den grundläggande premissen och det gällande världsläget i Phoenix Point; världen är uppdelad i fraktioner när det nedlagda Phoenix-projektet tvingas återuppväckas, i ett försök att ena världen mot en ny gemensam fiende.

Phoenix Point regisseras av den ursprungliga X-COM-skaparen Julian Gollop, så det finns gott om anledningar att hoppas på stordåd, och en värdig utmanare av rang till de moderna XCOM-titlarna av Firaxis Games.

Här är den nya trailern för Phoenix Point.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar