facebook_pixel
Phoenix Point släpps den 3 december

Phoenix Point släpps den 3 december

Phoenix Point, det nya turordningsbaserade strategispelet av den ursprungliga X-COM-skaparen Julian Gollop, har försenats otaliga gånger, nu senast från september till december. Det var dock av allt att döma sista gången spelet försenades, då vi nu faktiskt har fått ett spikat premiärdatum.

Via utvecklarna Snapshot Games egna forum har man nämligen meddelat att Phoenix Point släpps om en månad, tisdagen den 3 december, via Epic Games Store (där man kan förköpa spelet för 33 euro).

Därtill får Phoenix Point hela tre olika utgåvor (Base, Deluxe och Ultra) tillsammans med ett season pass, vilket har gjort situationen förvirrande nog för att Snapshot Games ska behöva göra ett diagram som överblickar innehållet (som även det finns på forumet, och listar mängder av planerat dlc-material).

Här är en tre dagar gammal trailer för Anu-fraktionen i Phoenix Point.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar