facebook_pixel
Payday 2 får ny uppdatering och nytt dlc idag

Payday 2 får ny uppdatering och nytt dlc idag

Svenska Starbreeze har som bekant haft det oerhört tufft de senaste åren, men ännu lever studion, och ännu lyckas man släppa nytt innehåll för sina spel. Som i det här fallet; Silkroad för Payday 2 är co-op-skjutarens första uppdatering sedan förra hösten, och den åtföljs dessutom av nytt dlc.

Du kan läsa mer om Silk Road på den officiella hemsidan och kolla in den officiella trailern för den nya Border Crossing-heisten här nedan, där vi tas med till en sömnig ökenhåla vid den mexikanska gränsen i USA.

Border Crossing kostar pengar (närmare bestämt 7 dollar, vilket vi antar kommer översättas till 7 euro?), och så gör även Tailor Pack 1 samt Cartel Optics Mod Pack (3 dollar vardera).  Alla tre dlc-paket kan inhandlas i en bundle för 10 dollar. Gratis däremot är ett nytt outfit-system, 6 nya outfits och ett uppdaterat användargränssnitt.

Silk road-uppdateringen och det nya dlc:t släpps idag via Steam. Här är trailern för Border Crossing-heisten.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar