facebook_pixel
Overwatch är gratis att spela fram till den 4 december

Overwatch är gratis att spela fram till den 4 december

Overwatch 2 må vara utannonserat, men det finns fortfarande gott om anledningar att spela föregångaren, då spelen kommer “dela multiplayer-omgivning”. Och om du fortfarande inte har testat hjälteskjutaren med stort H så är spelet nu gratis att prova på fram till nästa onsdag, den 4 december!

Allt du behöver göra är att starta Battle.net (registrera dig först om du inte har ett konto) och dra ner klienten. Du kan läsa mer här, och precis som vanligt följer dina framsteg (upplåsta kosmetiska föremål, först och främst) med om du beslutar dig för att inhandla fullversionen av Overwatch, som just nu säljs för 15 euro (standardutgåvan) eller 20 euro (Legendary Edition) som en del av Battle.net:s stora Black Friday-rea. Övriga erbjudanden inkluderar bland annat Diablo 3 för 10 euro och Starcraft 2: Campaign Collection för 20 euro.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar