facebook_pixel
Nya Mega Man-samlingen försenas

Nya Mega Man-samlingen försenas

I somras presenterades vi för Mega Man Zero/ZX Legacy Collection – en retrosamling innehållande actionplattformsspelen Mega Man Zero, Mega Man Zero 2, Mega Man Zero 3, Mega Man Zero 4, Mega Man ZX och Mega Man ZX Advent – och utlovades lansering den 21 januari 2020.

Nu har emellertid utvecklarna Capcom tvingats krypa till korset för att medge att paketet försenas drygt en månad, till den 25 februari. Anledningen är den gamla vanliga (“vi vill ge er den bästa möjliga samlingen av dessa älskade klassiker och leverera ett spel som lever upp till era förväntningar”) och svaret från fansen har för en gångs skull inte varit bitter besvikelse, utan uppmuntrande kommentarer i stil med “ta den tid ni behöver”.

Här är Capcoms tweet och video om Mega Man-förseningen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar