facebook_pixel
Nya League of Legends-musikvideon har redan nästan 5 miljoner visningar

Nya League of Legends-musikvideon har redan nästan 5 miljoner visningar

För nästan exakt ett år sedan skrev vi om den fiktiva League of Legends-gruppen K/DA, som fullständigt mosade internet med monsterhitten POP/STARS, och dessutom lyckades toppa Billboards lista över de mest sålda digitala låtarna i världen. Och nu är uppföljaren här, och den har fått en riktig smakstart!

Den nya League of Legends-musikvideon GIANTS av hiphopgruppen True Damage (som enligt League-utvecklarna Riot Games grundades av K/DA:s rappare Akali) hade nämligen premiär så sent som igår, men har redan samlat ihop nästan 5 miljoner visningar i skrivande stund.

Liksom POP/STARS så handlar det om ett genuint välproducerat musikstycke och -video, men det ska nog mycket till för att den ska kunna bräcka POP/STARS över 280 miljoner visningar, även om allt givetvis fortfarande är möjligt. Ännu ett lyckat pr-stunt för moba-spelet lik hur!

Här är musikvideon för GIANTS av hiphopgruppen True Damage, tillsammans med liveframtädandet från världsmästerskapen i League of Legends i Paris igår kväll.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar