facebook_pixel
Nuclear Throne och Ruiner är Epic-gratis nu

Nuclear Throne och Ruiner är Epic-gratis nu

Sugen på lite hårdkokt top-down-action men absolut inte sugen på att betala för det? I så fall gör du bäst i att styra kosan till Epic Games Store, då veckans gratisspel är Nuclear Throne och Ruiner, två spel av ovan nämnda typ, om än med väldigt olika estetiska visioner och sinnesstämningar.

I vanlig ordning har vi även fått veta vilket/vilka spel som ersätter den nuvarande gratisduon nästa torsdag, och den här gången rör det sig om The Messenger, actionplattformsspelet som släpptes förra sommaren och kunde skryta med inte bara en retrodoftande hyllning, utan flera olika (att säga mer vore att förstöra överraskningen).

Här är två gamla trailrar för Nuclear Throne och Ruiner.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar