facebook_pixel
Nästa Hitman-spel är redan “långt framskridet”

Nästa Hitman-spel är redan “långt framskridet”

I kategorin “självklara händelseutvecklingar” har vi nu kommit till danska Io Interactive och deras mördarspel Hitman; redan i somras smygbekräftade man Hitman 3 i en dokumentärserie av Noclip, och nu, i en ny månadsuppdatering för Hitman 2, har man nämnt uppföljaren i officiell kapacitet.

– Efter 13 månader innehåll och heltidsstöd för Hitman 2, utan extra kostnad utöver vad vi lagt till genom expansion passet, har vi nu kommit fram till en punkt då vi allt mer blickar mot framtiden. I klarspråk betyder detta att vi flyttar större och större delar av Hitman 2-teamet till nästa Hitman-spel, som är långt framskridet.

Detta betyder att Io Interactive förväntar sig släppa den sista stora Hitman 2-uppdateringen nu i november, medan december kommer runda av året med det sista nya innehållet, inklusive nya Escalation- och Elusive Target-kontrakt. Under 2020 kommer Hitman 2 ändå få nya Featured-kontrakt och community-skapade kontrakt, och så kommer man reprisera tidigare Elusive Targets, för spelare som tidigare missat dem.

Här är en video för november månads innehåll i Hitman 2.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar