facebook_pixel
Moddare jobbar på Baby Yoda för Battlefront 2

Moddare jobbar på Baby Yoda för Battlefront 2

Har du hört talas om Baby Yoda? Självklart har du hört talas om Baby Yoda. Den blott 50 år unga versionen av Star Wars-ikonen dök upp i Disney Plus-serien The Mandalorian nyligen, och har sedan dess hållit internet i ett järngrepp, och gett tv-serien ett långt större genomslag än annars vore fallet.

Nu har användaren Nanobuds1220 tagit till Reddit för att visa att han eller hon jobbar på en Baby Yoda-modell för onlineskjutaren Star Wars Battlefront 2, även om arbetet fortfarande är pågående och inte tillgängligt i spelbar form. Den nuvarande versionen är bara ett “snabbt test”, och de korrekta ögonen kommer implementeras senare, utifall du tycker att de ser konstiga ut precis nu. Inget annat än total autenticitet är gott nog för Baby Yoda!

Här är en Youtube-video om Baby Yoda.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar