facebook_pixel
Microsoft om Age of Mythology: “Definitive Edition eller reboot?”

Microsoft om Age of Mythology: “Definitive Edition eller reboot?”

I somras delgav Microsoft sina tankar angående en Definitive Edition-behandling av Age of Mythology. Just då hette det att man “kommer ta en titt på Mythology” efter att alla tre av Age of Empires-spelen fått sina restaureringar, och utvecklingen av Age of Empires 4 har kommit igång på allvar.

Nu har våra internationella kollegor fått en uppdatering om situationen.

Adam Isgreen, kreativ regissör för Age of Empires hos Microsoft, säger att Age of Mythologys framtid fortfarande är oklar, även om det absolut verkar vara på väg att hända något stort.

Mythology sitter i en väldigt intressant sits. Gör vi bara en Definitive Edition eller gör vi något större med det, en reboot som tar det i en annan riktning? Jag ser så många möjligheter med Mythology, jag vet bara inte vad vi kommer göra ännu. Vi kommer tänka igenom det. Vi vill göra våra fans glada, och om fansen vill ha en Definitive Edition kommer vi tungt överväga att röra oss i den riktningen.

Age of Empires 2: Definitive Edition släpps den 2 november, så Age of Mythologys återkomst (i vilken form den nu blir) lär inte bli aktuell innan 2021 som allra tidigast. Den som väntar på något gott …

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar