facebook_pixel
Man of Medan-ägare kan bjuda in co-op-vän helt gratis!

Man of Medan-ägare kan bjuda in co-op-vän helt gratis!

När Josef Fares flyktdrama A Way Out (recension) släpptes i fjol hyllades det för att det tillät ägare av spelet att bjuda in en co-op-vän helt gratis, som kunde avnjuta spelet i dess helhet utan att betala för sig. Och nu har sensommarens skräckspel Man of Medan (recension) sjösatt samma funktionalitet!

Bandai Namco och Supermassive Games har nämligen låtit meddela att den så kallade “vänbiljetten” blivit gratis över julsäsongen, vilket betyder att alla Man of Medan-ägare kan bjuda in en vän att spela igenom äventyret tillsammans med, i dess helhet. Liksom i fallet A Way Out handlar det dock om en engångskod, så välj din vän noga och se till att ni faktiskt har tid  att spela med varandra redan på förhand. Man of Medan är dessutom prisnedsatt med 40 procent (18 euro) på Steam fram tills höstreans avslutning nästa veckas tisdag!

Här är en trailer och instruktionsvideo för Man of Medans vänbiljett.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar