facebook_pixel
Ledtrådarna hopar sig för Bioshock-uppföljare

Ledtrådarna hopar sig för Bioshock-uppföljare

Redan förra våren skev vi om att ett nytt Bioshock sannolikt utvecklas hos “en ny topphemlig studio”. Och nu har Gamesradar samlat ihop den senaste tidens utvecklingar i ämnet, med allt starkare ledtrådar som pekar mot att ett nytt kapitel i den hyllade fps-serien eventuellt kan släppas nästa år.

Under förra veckans kvartalsrapport (via Gamerant) sade nämligen Take-Two-chefen Strauss Zelnick att utgivaren för närvarande har “den starkaste utvecklings-pipelinen någonsin”, och att fans kan förvänta sig “uppföljare till våra största serier, såväl som nya spännande varumärken”.

Därtill dök också en ny platsannons upp nyligen för positionen “end game design lead” hos 2K Publishing i Novato, Kalifornien (där den nya topphemliga 2K-studion sägs finnas), och enligt Reddit har fem av den nya studions tolv mest framträdande anställda tidigare Bioshock-titlar på meritlistan.

Kan 2020 vara året då Bioshock äntligen återvänder? Det verkar onekligen så.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar