facebook_pixel
League of Legends får dess “mest komplexa kämpe någonsin”

League of Legends får dess “mest komplexa kämpe någonsin”

Jag måste erkänna att jag är livrädd moba-spel av alla slag, så när League of Legends-utvecklarna Riot Games beskriver deras senaste skapelse Aphelios som “League of Legends mest komplexa hjälte någonsin” vill jag bara gömma mig under sängen istället för att springa naken runt torget.

Aphelios är för närvande spelbar på testservarna, och förväntas rullas ut officiellt i och med version 9.24, som släpps i december. Du kan läsa mer om Apehlios på League of Legends officiella hemsida, men i korthet består komplexiteten i att han är utrustad med hela fem olika vapen, tillsammans med ett unikt kit som är så annorlunda jämfört med andra kämpar att Aphelios till och med behöver ett helt eget användargränssnitt.

Här är trailern för Aphelios, “den sorgsna månpojken med den stora hjärnan”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar