facebook_pixel
Kolla in trailern för första Borderlands 3-expansionen

Kolla in trailern för första Borderlands 3-expansionen

Borderlands 3 släpptes i september, och även om Jocke Kilman inte var fullständigt övertygad (recension) så bjöd ändå Gearbox lootskjutare på en matig upplevelse, som dock kunde vara både “utmattande och underhållande”. Och om du har återhämtat dig från basspelet väntar nu mer innehåll!

Nedan ser du trailern för Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot, det första av fyra planerade dlc-paket. Det är ämnat för karaktärer som nått åtminstone level 13, och motståndet skalas upp automatiskt därifrån. För att få tillgång till expansionen måste du ha nått slutet av Borderlands 3-prologen, och låst upp Sanctuary 3.

Som titeln antyder är spelarnas uppgift att hjälpa Moxxi råna The Handsom Jackpot, ett kasino grundat av Handsome Jack när han var vd för Hyperion Corporation, som numera har tagits över av “galna lootare” och vilda robotar. Innehållet tar oss genom en serie av nya kampanjuppdrag, och de utspelas i olika zoner med nya sidouppdrag. Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot är en del av Borderlands 3:s 50 euro tunga season pass, men kommer av allt att döma även kunna inhandlas enskilt via Epic Games Store.

Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot till Borderlands 3 släpps den 19 december. Här är trailern.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar