facebook_pixel
Kerbal Space Program 2 försenas

Kerbal Space Program 2 försenas

Så sent som i augusti presenterade Private Division (Take-Twos indieförläggare) och de Washington-baserade utvecklarna Star Theory sitt Kerbal Space Program 2, med löften om rymdteknik från “den näraliggande framtiden” och en “betydligt smidigare ombordstigningsupplevelse” för nya spelare.

De ursprungliga planerna var att Kerbal Space Program 2 skulle släppas under räkenskapsåret 2020 (det vill säga innan den 31 mars 2020), men i en ny kvartalsrapport (via våra internationella kollegor) har vi fått reda på att lanseringen numera har flyttas fram till räkenskapsåret 2021, det vill säga någon gång mellan den 1 april 2020 och den 31 mars 2021. Ett rätt stort fönster som antingen kan resultera i en hyfsat minimal försening eller i en väldigt lång sådan, så vi måste bara vänta och se när vi kan få klarare bud.

I övriga nyheter kunde Take-Two också rapportera att förstapersonsrollspeetl The Outer Worlds (recension) vida överstiger försäljningsförväntningarna hittills, även om man ännu inte vill dela med sig av några konkreta siffror.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar