facebook_pixel
Hiphop-grupp utlovar Rockstar-samarbete nästa sommar

Hiphop-grupp utlovar Rockstar-samarbete nästa sommar

Red Dead Redemption 2 är klappat och klart för majoriteten av de anställda hos Rockstar (förutom de som jobbar med onlinedelen då) så det är hög tid att inleda spekulationerna om vad studions nästa spel kan bli. Och precis som vanligt leder de flesta vägar till Grand Theft Auto.

Hiphop-gruppen City Morgue (via Twitter-användaren Yan2295, som beskriver sig själv som “tidigare Rockstar-insider”) har nämligen utlovat ett samarbete med Rockstar under sommaren 2020, och enligt en uppföljningskonversation så verkar det även vara klart att City Morgue kommer medverka på soundtracket för ett kommande Rockstar-spel, och att vi kommer få reda på mer detaljer om det hela “snart”.

“Hiphop” + “Rockstar” resulterar givetvis mer ofta än inte i Grand Theft Auto, så kan vi kanske förvänta oss de första detaljerna om Grand Theft Auto 6 nästa sommar? Eftersom Grand Theft Auto 5 ursprungligen släpptes redan hösten 2013 så börjar det faktiskt vara på tiden för nästa del att bubbla upp till ytan.

Här är de ovan nämnda tweetarna av Yan2295.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar