facebook_pixel
Hilde är nästa dlc-karaktär till Soulcalibur VI

Hilde är nästa dlc-karaktär till Soulcalibur VI

För drygt ett år sedan släpptes Bandai Namcos utmärkta vapenbaserade fightingspel Soulcalibur VI (recension). Sedan dess har spelet fått mängder av dlc-karaktärer (däribland självaste 2B från Nier: Automata) och nu har vi fått reda på att vi kan vänta oss mycket mer av den varan.

I trailern för den nya dlc-karaktären Hilde får vi nämligen reda på att “säsong 2 börjar snart”, och Hilde kommer vara det allra första innehållet som släpps för season pass 2. Hilde debuterade i Soulcalibur III när det begav sig (om jag inte minns helt fel) och står främst ut för att hon faktiskt är en påklädd och tungt bepansrad kvinnlig karaktär i ett annars lättklätt spel, och den här gången bär hon både krona och mantel, för att visa hennes monarkstatus (som kanske eller kanske inte har varit känd sedan tidigare, jag har ingen större aning faktiskt!).

Här är trailern för Hilde till Soulcalibur VI.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar