facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Red Dead Redemption 2

Här är lanseringstrailern för Red Dead Redemption 2

Den som väntar på något gott väntar ofta länge, men sällan förgäves; drygt ett år efter lanseringen av konsolversionen når Red Dead Redemption 2 äntligen pc:n (vilket är betydligt kvickare än vad de flesta av oss trodde på förhand, ärligt talat) och nedan kan du se den sprillans färska lanseringstrailern!

Rockstar hälsar att spelet kan förladdas via Rockstar Games Launcher nu inför releasen den 5 november (vilket kan behövas, med tanke på den massiva installationsstorleken).

Vi påminns också om att tiden är på väg att ta slut om du vill ta del av förköpsbonusar, såsom ett gratis Rockstar-spel, extramaterial för storyläget som War Horse, Outlaw Survival Kit, skattkartan Le Trésor des Morts, 50 guldtackor för Red Dead Online samt reor för Special- och Ultimate Edition-uppgraderingar.

Red Dead Redemption 2 släpps också via Epic Games Store den 5 november, medan Steam-versionen dröjer till någon gång i december. Här är lanseringstrailern för Red Dead Redemption 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar