facebook_pixel
Här är 24 barbariska spelminuter från Diablo 4

Här är 24 barbariska spelminuter från Diablo 4

Förra veckan avtäcktes Diablo 4 under Blizzcon, och till fansens stora förtjusning är spelet en återgång till den mörkare tonen i seriens första delar, istället för de mer färggranna äventyren i det tredje spelet. Och nu har Game Informer laddat upp hela 24 spelminuter där man tar barbaren på en provtur!

Klippet ifråga åtföljs av kommentarer från tre Game Informer-medarbetare, men om du vill se videon utan kommentarer så kan du även hitta en sådan version på Game Infomers hemsida.

Särskilt mycket mer finns inte att säga för tillfället, speciellt inte för en Diablo-noob som undertecknad, men Diablo 4 verkar onekligen vara ganska Diablo, då det isometriska perspektivet fortfarande är intakt, tillsammans med gott om loot, välproducerade mellansekvenser och mängder av demoner sprungna rakt ur helvetet.

Diablo 4 har ännu inget lanseringdatum. Här är den nya gameplay-videon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar