facebook_pixel
Garfield Kart Furious Racing är ute nu

Garfield Kart Furious Racing är ute nu

I somras togs åtminstone undertecknad lite grann på sängen när Garfield Kart Furious Racing plötsligt annonserades, trots att föregångaren Garfield Kart ärligt talat inte var särskilt bra (och nästan så dålig att spelet blev lite, lite bra). Och nu är uppföljaren äntligen här! Jubel och dans!

Således kan du se lanseringstrailern för Garfield Kart Furious Racing här nedan, och vi kan också konstatera att fansen (för det här spelet har fans) har tagit emot det med öppna armar på Steam, där användaromdömet för tillfället skrivs till “väldigt positivt” baserat på hela 119 recensioner. Totalt bjuds det på 16 banor, 8 karaktärer, 9 powerups och het multiplayer-racing för upp till 8 spelare online, och 4 spelare lokalt via delad skärm.

Här är lanseringstrailern för Garfield Kart Furious Racing.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar