facebook_pixel
Få 11 Sonic-spel i ny Humble Bundle

Få 11 Sonic-spel i ny Humble Bundle

Sonic är i ropet just nu, om än kanske av fel anledningar; härvan kring live action-adaptionens vara och icke vara är väldokumenterad, men överlag verkar folk vara nöjda med den nya Sonic-designen som presenterades tidigare den här månaden, även om den har tagits fram under tidspress.

För att fira(?) har Humble Bundle nu sjösatt Humble Sonic Bundle 2019, som bjuder på hela 11 Sonic-spel (plus två dlc-paket) för 10 dollar, även om man precis som vanligt kan nöja sig med billigare nivåer.

Således får man Sonic Adventure 2 + Battle DLC, Sonic 3 & Knuckles, Sonic CD, Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 samt Sonic Adventure DX för en dollar eller mer, och för mer än genomsnittssumman (just nu 5 dollar och 89 cent) utökas spelknytet med Sonic Generations Collection, Sonic: Lost World, Sonic the Hedgehog 4: Episode 2 samt Sonic & Sega All-Stars Racing (inte utmärkta Transformed, vilket jag faktiskt tycker är lite snålt).

Slutligen toppas anrättningen med Sonic Mania + Encore-dlc:t, tillsammans med Sonic Forces för 10 dollar.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar