facebook_pixel
Dragon Quest Builders 2 kommer till Steam i december!

Dragon Quest Builders 2 kommer till Steam i december!

Square Enix jrpg Dragon Quest XI släpptes till pc förra hösten, och undertecknad rördes till tårar av den oerhört nostalgiska presentationen, trots att jag aldrig ens spelat ett Dragon Quest tidigare (recension). Kan Dragon Quest Builders 2 månne lyckas med samma bragd?

Square Enix har nämligen hastigt och lustigt avslöjat att Dragon Quest Builders 2 kommer till Steam tisdagen den 10 december, nästan exakt ett år efter konsollanseringen i Japan, och fem månader efter debuten i västvärlden.

Spelet hyllades rejält, vilket synliggörs av snittbetyget 86 av 100 för Playstation 4-versionen hos Metacritic, och beskrivs enklast som “Minecraft möter Dragon Quest“, då spelet utspelas i en kantig och blockbaserad värld, där man kan bygga allsköns konstruktioner. Steam-versionen av Dragon Quest Builders 2 kommer också inkludera allt innehåll som tidigare lanserats för season pass-ägare på konsol, och eftersom spelet beskrivs som ett fristående äventyr krävs ingen förkunskap om vad som hände i föregångaren. Det är bara att tuta och bygga!

Här är lanseringstrailern för Switch-versionen av Dragon Quest Builders 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar